Wat meer over mij

Al bijna 30 jaren informeer en inspireer ik iedereen die zich vrouw voelt om nog meer te gaan genieten van intimiteit, seksualiteit en erotiek.

Als seks je niet pleziert kan je het hierbij laten of onderzoeken waarom het je niet pleziert. Het ligt niet aan jou als je er geen plezier aan hebt maar aan de seks die je jezelf toestaat. Ik laat je via vragen even nadenken hoe jij het ervaart.

Want waar kan je bijleren? Want seksualiteit is geen luxe, maar een belangrijk onderdeel van wie we zijn als mens en hoe we ons voelen en hoe we dat uitstralen en ook aantrekken.

Tijdens een counseling kan je me allerlei vragen stellen en vertellen over je intiemste belevenissen. ik heb me gespecialiseerd in erotische counseling voor vrouwen in de overgang. Het is een lange periode voor vrouwen tussen de 40/45 en 60/65 jaar, waarin veel lichamelijke, emotionele, hormonale en psychosociale veranderingen gebeuren.

Als auteur van 12 Orgasmes, Samen zin en Vaginaplezier en co-auteur van de erotische roman Rood Fruit en met mijn ervaring als bezielster van de Erotische verbeelding, mijn online-eroticashop begeleid ik je in het verkrijgen van inzichten in je eigen denken, voelen, handelen en beleven van seksualiteit en intimiteit.

Het is geheel vrijblijvend, het is geen traject van meerdere gesprekken (dit kan wel als je dit wenst), ook geen lichaamswerk.

Een vertrouwelijk gesprek van één uur met mij als expert met ervaring, die je begrijpt, informatie en advies kan geven, veilig vanuit je eigen omgeving. Discretie is vanzelfsprekend.

Alle vragen zijn mogelijk. Doe jezelf een plezier en blijf er niet langer mee zitten. Ik luister graag. Volgende vragen zijn vragen die ik regelmatig hoor als erotische counselor. De mooiste vragen over het leven als je het mij vraagt..

* Hoe geraak ik uit mijn hoofd in mijn lichaam?

* Hoe kan ik een orgasme krijgen?

* Hoe geraak ik mijn angst kwijt dat ik niet genoeg ben of niet sexy genoeg ben voor seks?

* Hoe komt het dat ik mijn seksueel verlangen verlies in mijn relatie?

* Hoe los ik samen met mijn partner onze relationele libidoproblemen op of andere erotische uitdagingen?

* Hoe kom ik erachter wat mij opwindt of hoe los ik de verwarring op rond mijn eigen seksualiteit?

* Hoe kan ik zo ineens seksueel verveeld zijn terwijl ik dit niet wil?

* Hoe kan ik mijn seksueel hunkeren in mijn relatie duidelijk maken voor mijn partner?

* Hoe begin ik in godsnaam aan masturbatie? Ik lees het wel hoe het moet maar ik voel het niet.

* Wat met die soorten orgasmes? Ik ken er maar één maar ben nieuwsgierig naar meer.

*Wat is het effect van speeltjes voor mezelf of voor koppels? Ik ben onervaren hierin of ik doe de ene miskoop na de andere.

* Ik heb een specifieke vraag maar ik kan ze niet stellen aan vrienden of ik durf ze niet stellen aan mijn huisdokter, wil jij mij helpen? Ik ben bang dat het een probleem wordt als ik er langer mee blijf zitten.

Wat is mijn wens als erotisch counselor?

Helderheid in jouw intieme leven brengen.

Wat is het resultaat voor jou?

Een nieuwe wending in je sensualiteit en seksualiteit. Het geeft je een boost! Je zal je seksuele energie terug vinden! 

Liefs, Ann Cuyvers

Erotisch Counselor

Sexual Wellness educator

Seksualiteit is één van de krachtigste eigenschappen van vrouwen. Wees niet bang voor die kracht, en deins er ook niet voor terug om het te gebruiken.

Wil je me graag wat beter leren kennen kan je me ook volgen via IG of FB ;-)

❤️

Omdat ik zelfs de reacties die ik achteraf krijg te persoonlijk vind om te delen publiceer ik ze liever niet. Ze zitten en blijven in mijn hoofd en hart.


Tarief online counselinggesprek (E-consult) : € 75 (incl BTW) via whatsapp of een kanaal dat jij prefereert.

Mail me via ann@womeneria.com voor een eerste kennismaking of om een afspraak te plannen of laat hier onder je gegevens achter.